Indretningstrends 2020

Derfor er billeder til væggen en god ide

Er du nogenlunde tilfreds med din indretning, men føler der mangler et eller andet, før det er perfekt? Hvis ja, så kig lige rundt dine rum og læg især mærke til dine vægge – er de tomme? Hvis dit svar igen er ja, så læs med her og find ud af hvorfor du mangler billeder til væggen i dit hjem.

Billede af udsigt over manhatten hængt op på væggen

Billeder til væggen fuldender indretningen

Hvis du svarede ja til de to ovenstående spørgsmål, så er du kun nogenlunde tilfreds med din indretning. Men hvorfor nøjes, når du kan gøre den perfekt? Det er her billeder til væggen kommer ind i billedet. For at have en fuldendt indretning er du nødt til at tænke på alle aspekter og udnytte de forskellige overflader. Lodrette og vandrette. Med måde selvfølgelig, men hvis du kigger i et hvilket som helst boligindretningsmagasin, vil du se, at ikke nok med at der er en rød tråd, så er vægpladsen udnyttet optimalt. Billeder til væggen er ofte det oversete led, i kæden der hedder fuldendt indretning. Husk at det ikke handler om bare at plastre en masse billeder op på væggen men om hvilken synergi billederne tilfører indretningen.

Der findes et nærmest uendeligt antal motiver

Der er ingen der ved hvor mange motiver på billeder der efterhånden findes, og der kommer hele tiden nye til. Det at ingen ved det vidner om, at det er et meget højt antal – muligvis højere end antallet af mennesker her på planeten. Det er derfor meget usandsynligt, at der ikke findes et billede der falder i din smag og passer ind i din stil. Det er individuelt hvornår man føler at en indretning er fuldendt, men gør dig selv den tjeneste at anskaffe dig nogle billeder til væggen og find inspiration i de mange forskellige motiver.

En personlig måde at udtrykke sig på

Billeder tilfører et personligt element i din indretning, og fortæller noget om hvem du er som person. Hvorimod det kan være svært at udtrykke sig fuldt ud gennem en sofa eller et spisebord, så fortæller billeder en masse om den person der ejer dem – også ting du ikke selv var bevidst om. Det er det smukke ved billeder, og kunst, og derfor det er et uvurderligt element i din indretning. Så find nogle billeder til væggen, som du kan lide, og fortæl noget om dig selv igennem dem – de siger jo mere end 1000 ord.

Både store og små billeder til væggen

Ligesom med antallet af motiver, så findes der et utal af forskellige størrelser. For dig betyder det, at uanset hvor meget vægplads du har, så kan du finde noget kunst i form af billeder til dit hjem. Har du en stor væg og tænker jo større billedet er desto bedre – der er jo plads nok. Så husk lige at have i baghovedet, at du skal passe på, at billedet ikke bliver for dominerende i rummet. Det samme gør sig i øvrigt gældende på mindre vægge. Husk derfor at størrelsesforholdet er lige så vigtigt som at have billeder til væggen.

Du har nu et godt udgangspunkt, og er klar til at få nogle billeder til væggen. Find din indre indretningsarkitekt frem og fuldende indretningen i dit hjem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningstrends 2020